DREAM A PEEL - DIAMANTOVÁ MIKRODERMABRAZE (D.S.E.)

 

Mikrodermabrazivní metody jsou v korektivní a estetické péči známy již mnoho let. Doposud vycházely z konceptu tryskání ostrých krystalů do kůže vysokou rychlostí a jejich následné odsátí. To s sebou přináší některé nevýhody. Je to především nutnost obnovovat krystaly - tj. drahý spotřební materiál. Dále především zbytková kontaminace kůže po zákroku zbytky drobných ( laicky řečeno kovových ) krystalků. Je pak prakticky nemožné provést v jednom sezení kombinaci metod bez vedlejších účinků - ať již jde o kombinaci s ošetřením IPL pulsním světlem nebo hlubokým kosmetickým ošetřením.

Nová přístrojová metoda diamantové mikrodermabraze, která tyto technologie nahrazuje, pracuje na principu mechanického peelingu aplikačními koncovkami pokrytými diamantovou drtí různé hrubosti, které "obrušují" vrchní vrstvičku kůže, čistí a oživují ji. Zlepšuje se prokrvení kůže, dochází ke stimulaci kolagenních a elastických vláken. Výsledkem je hladší, svěží pleť, lepší tonus (pleť je barevně jednotnější), povrchové pigmentové skvrnky a póry se výrazně zjemňují.Vakuové sání aplikační koncovky zajistí správný kontakt s kůží a odsátí reziduí kožních buněk.Výrazně se zlepšuje účinnost kombinovaných ošetření - v kůži nezůstávají žádná rezidua cizorodého materiálu krystalů, kůže je v přirozeném, nekontaminovaném stavu a je schopna daleko lépe reagovat na možné další ošetření, které může bezprostředně následovat.

Diamantová mikrodermabraze si poradí s pigmentovými skvrnami i rozšířenými póry. Zjemní jizvy hypertrofické, po akné či neštovicích. Příznivě ovlivňuje i jemné vrásky a strie.

Diamantová mikrodermabraze je pleťovou rejuvenací, která nastartuje růst nových, zdravých a elastických kožních buněk, odolných vůči vnějším vlivům. Vrátíme tak biologický čas pokožky zpět a zpomalíme její další stárnutí. Aplikace je neinvazivní a patří i do kategorie aplikací pro "polední pracovní pauzu." Celková doba ošetření včetně zklidňující masky trvá maximálně 30minut.

Volbou typu diamantové aplikační koncovky se mikrodermabraze provádí přesně na míru vlastnostem kůže v dané lokalitě, od obličeje, krku, dekoltu, hřbetů rukou až po lokty, kolena a záda.

Opakovanými, velmi jemnými ošetřeními docílíme zásadní zlepšení kvality pleti, které klient registruje již od prvního sezení. Počet opakování záleží na celkovém stavu pleti, jejím biologickém stáří a kombinaci s jinými metodami, doporučuje se nejlépe 5 sezení.

Aplikace má téměř relaxační charakter. Po zákroku nevznikají skvrny, otoky, či jiné změny, které by přitahovaly pozornost okolí. Metoda diamantové mikrodermabraze je účinná, nebolestivá a bez rizika.

Výhody Dream A Peel diamantové mikrodermabraze

- krátký čas peelingu

- bezbolestná aplikace

- rychlé odstranění tenké vrstvy zrohovatělé kůže.

- korekce a stimulace kůže s jemnými vráskami nebo jizvičkami po akné

- bělící efekt na pigmentových skvrnách

- korekce rozšířených pórů